Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Blue 2: The Reef

Into the Blue 2: The Reef

12/01/2016 | Flixfilm

Se Into the Blue 2: The Reef på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Stephen Herek
Skuespillere: Chris Carmack, Laura Vandervoort, Marsha Thomason, Michael Graziadei
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: To dykkere, der har fået til opgave at finde Columbus' forsvundne skat, tror de har heldet med sig, men de finder hurtigt ud af, at deres arbejdsgivere har andre planer.


Se Into the Blue 2: The Reef på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInto the Blue 2: The Reef havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Into the Blue 2: The Reef ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Into the Blue 2: The Reef herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Into the Blue 2: The Reef er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Blue 2: The Reef stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar