Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Into the Deep’ – Ubådssagen tiltrækker stadig opmærksomhed

‘Into the Deep’ – Ubådssagen tiltrækker stadig opmærksomhed

04/10/2022 | Flixfilm

Den 26. september 2018 blev ubådsbyggeren Peter Madsen idømt livstid i for drabet på den 30-årige journalist Kim Wall i august 2017.

Til trods for sagens makabre forløb, tiltrækker ubådssagen stadig meget opmærksomhed og den er netop blevet fornyet med dokumentaren ‘Into the Deep’, som havde premiere på Netflix den 30. september.

Dokumentaren følger opfinderen Peter Madsen, der i hans værksted, omgivet af venner og kollegaer, forsøger at blive den første amatørastronaut i rummet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sagen tager dog en uhyggelig drejning da journalisten Kim Wall forsvinder efter at være gået om bord på Peter Madsens ubåd, og han løbende ændrer forklaring og skjuler en frygtelig hemmelighed.

‘Into the Deep’ tiltrækker naturligt meget opmærksomhed i Danmark, hvor dokumentaren netop nu er den mest sete titel på streamingtjenesten.

Men i udlandet vækker sagen også endnu en gang opsigt. I store dele af Europa er dokumentaren blandt de mest sete film på Netflix i øjeblikket med de Nordiske lande i top.

LÆS OGSÅ   Nye Netflix-film i 2023

Mens at Netflix-medlemmerne umiddelbart er begejstret for ‘Into the Deep’, så er det samme ikke tilfældet hos anmelderne.

Anmelder hos Ekko, Niels Jakob Kyhl Jørgensen, gav dokumentaren 5 stjerner ved verdenspremieren på Sundance-filmfestivalen i 2020, men efter at flere medvirkende ønskede at blive klippet ud – og det er de blevet i den version, som netop har fået premiere på Netflix – så kan anmelderen ikke kvittere med mere end 2 stjerner og kalder mange af klippene i ‘Into the Deep’ overfladiske.

Se ‘Into the Deep‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar