Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Inferno

Into the Inferno

28/10/2016 | Flixfilm

Se Into the Inferno på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Werner Herzog
Skuespillere: Werner Herzog, Clive Oppenheimer, Katia Krafft, Maurice Krafft
Spilletid: 104 min
Land: UK, Germany, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Med fantastiske billeder af vulkanudbrud og lavastrømme fanger Werner Herzog vulkanernes rå kraft og deres tilknytning til spirituelle skikke.


Se Into the Inferno på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Into the Inferno havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Into the Inferno ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Into the Inferno:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Into the Inferno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Inferno stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar