Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Mind

Into the Mind

01/03/2014 | Flixfilm

Se Into the Mind på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Eric Crosland, Dave Mossop
Skuespillere: Callum Pettit, Kye Petersen, J.P. Auclair
Spilletid: 82 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Med betagende filmkunst lader denne fantastiske film seerne leve sig ind i sindstilstanden hos en almindelig skiløber, som giver sig i kast med det ultimative bjerg.

Into the Mind havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Into the Mind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Into the Mind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Mind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Into the Mind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Into the Mind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar