Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Night

Into the Night

09/09/2021 | Flixfilm

Into the Night på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Mehmet Kurtulus
Spilletid: N/A
Land: Belgium
Sprog: French, Flemish, English, Italian, Turkish, Arabic, Russian, Bulgarian, Mandarin, Polish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Passagerer og besætning på et kapret fly kæmper mod solen, da en mystisk kosmisk begivenhed skaber kaos på verden under dem.

Into the Night (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Into the Night på YouTube.Se Into the Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Into the Night (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Night (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Into the Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Into the Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar