Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Night

Into the Night

01/05/2020 | Flixfilm

Se Into the Night på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Mehmet Kurtulus, Babetida Sadjo
Spilletid: N/A
Land: Belgium
Sprog: French, Flemish, English, Italian, Turkish, Arabic, Russian, Bulgarian, Mandarin, Polish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Passagerer og besætning på et kapret fly kæmper mod solen, da en mystisk kosmisk begivenhed skaber kaos på verden under dem.


Se Into the Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Into the Night (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Into the Night (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Into the Night:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Into the Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Night (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar