Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Storm

Into the Storm

12/06/2015 | Flixfilm

Into the Storm på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Steven Quale
Skuespillere: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da en række tornadoer hærger en mindre by, flygter de fleste af indbyggerne – mens andre trodser vejrguderne og forsøger at fange uvejret på film.

Into the Storm havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Into the Storm på YouTube.Se Into the Storm på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Into the Storm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Into the Storm, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Into the Storm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar