Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Storm

Into the Storm

12/06/2015 | Flixfilm

Se Into the Storm på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Steven Quale
Skuespillere: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Max Deacon
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da en række tornadoer hærger en mindre by, flygter de fleste af indbyggerne – mens andre trodser vejrguderne og forsøger at fange uvejret på film.


Se Into the Storm på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkInto the Storm havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Into the Storm ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Into the Storm herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Into the Storm er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Storm stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar