Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into The White

Into The White

15/04/2016 | Flixfilm

Se Into The White på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Biography, Drama, History, War
Instruktør: Petter Næss
Skuespillere: Florian Lukas, David Kross, Stig Henrik Hoff, Lachlan Nieboer
Spilletid: 104 min
Land: Norway, Sweden, France
Sprog: English, Norwegian, German
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: To fly, et britisk og et tysk, skydes under 2. verdenskrig ned over Norge, hvor begge besætninger tvinges til at samarbejde for at overleve.


Se Into The White på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Into The White havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Into The White ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Into The White:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Into The White er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into The White stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar