Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Wild

Into the Wild

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Into the Wild på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktør: Sean Penn
Skuespillere: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone
Spilletid: 148 min
Land: USA
Sprog: English, Danish
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: I denne sande historie forlader en ung mand sit komfortable liv til fordel for det frie liv og ender i Alaskas vildmark, hvor han stilles over for sit livs udfordring.


Se Into the Wild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Into the Wild (Ind i vildmarken) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Into the Wild (Ind i vildmarken) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Into the Wild herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Into the Wild (Ind i vildmarken) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar