Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Wild

Into the Wild

01/09/2018 | Flixfilm

Se Into the Wild på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktør: Sean Penn
Skuespillere: Emile Hirsch, Marcia Gay Harden, William Hurt, Jena Malone
Spilletid: 148 min
Land: USA
Sprog: English, Danish
IMDb-karakter: 8.1

Handling: I denne sande historie forlader en ung mand sit komfortable liv til fordel for det frie liv og ender i Alaskas vildmark, hvor han stilles over for sit livs udfordring.

Into the Wild (Ind i vildmarken) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Into the Wild på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Into the Wild (Ind i vildmarken) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Into the Wild, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Into the Wild (Ind i vildmarken) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar