Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Wind

Into the Wind

10/02/2022 | Flixfilm

Into the Wind på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Kristoffer Rus
Skuespillere: Sonia Mietielica, Jakub Sasak, Waleria Gorobets
Spilletid: 107 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Solen skinner, og bølgerne bruser, mens den velstillede teenagepige Ania oplever den første kærlighed med en kitesurfinginstruktør på et feriested ved kysten.

Into the Wind havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Into the Wind på YouTube.Se Into the Wind på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Into the Wind ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Wind stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Into the Wind, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Into the Wind er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar