Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Woods

Into the Woods

24/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Into the Woods på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Fantasy, Musical
Instruktør: Rob Marshall
Skuespillere: Anna Kendrick, Daniel Huttlestone, James Corden, Emily Blunt
Spilletid: 125 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: I en fortryllet skov fyldt med magi og eventyrfigurer forsøger en bager og hans kone at ophæve den forbandelse, som deres nabo, en ond heks, har kastet på dem.


Se Into the Woods på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Into the Woods havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Into the Woods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Into the Woods herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Into the Woods er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Woods stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar