Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Into the Woods

Into the Woods

24/09/2016 | Flixfilm

Into the Woods på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Comedy, Drama
Instruktion: Rob Marshall
Skuespillere: Anna Kendrick, Meryl Streep, Chris Pine
Spilletid: 125 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: I en fortryllet skov fyldt med magi og eventyrfigurer forsøger en bager og hans kone at ophæve den forbandelse, som deres nabo, en ond heks, har kastet på dem.

Into the Woods havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Into the Woods på YouTube.Se Into the Woods på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Into the Woods ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Into the Woods stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Into the Woods, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Into the Woods er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar