Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Intrusion

Intrusion

22/09/2021 | Flixfilm

Intrusion på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Adam Salky
Skuespillere: Freida Pinto, Logan Marshall-Green, Robert John Burke
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Efter et røveri i et pars nye drømmehjem ender med døden, leder den traumatiserede kone efter svar – og opdager, at den virkelige fare kun lige er begyndt.

Intrusion havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Intrusion på YouTube.Se Intrusion på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Intrusion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Intrusion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Intrusion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Intrusion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar