Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Intuition

Intuition

28/05/2020 | Flixfilm

Intuition på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Alejandro Montiel
Skuespillere: Luisana Lopilato, Joaquín Furriel, Rafael Ferro
Spilletid: 116 min
Land: Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Betjenten Pipa arbejder på sin første store sag, mens hun samtidigt efterforsker sin chef, som er under mistanke for mord. Forløberen for Perdida.

Intuition havde premiere på Netflix Danmark den 28. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Intuition på YouTube.Se Intuition på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Intuition ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Intuition stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Intuition, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Intuition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar