Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » iNumber Number: Jozi Gold

iNumber Number: Jozi Gold

23/06/2023 | Flixfilm

iNumber Number: Jozi Gold på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Donovan Marsh
Skuespillere: Lonwabo Bokamoso, Presley Chweneyagae, Willem Jacobus de Jongh
Spilletid: 113 min
Land: South Africa
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En undercoverbetjent efterforsker et historisk guldkup i Johannesburg og tvinges til at vælge mellem lovgivningen og sin samvittighed.Se iNumber Number: Jozi Gold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

iNumber Number: Jozi Gold havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til iNumber Number: Jozi Gold på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om iNumber Number: Jozi Gold ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at iNumber Number: Jozi Gold stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame iNumber Number: Jozi Gold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til iNumber Number: Jozi Gold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar