Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Invader Zim: Enter the Florpus

Invader Zim: Enter the Florpus

16/08/2019 | Flixfilm

Se Invader Zim: Enter the Florpus på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Hae Young Jung, Young Kyun Park, Jhonen Vasquez
Skuespillere: Richard Steven Horvitz, Rikki Simons, Andy Berman, Melissa Fahn
Spilletid: 71 min
Land: South Korea, USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da Zim viser sig igen for at begynde på næste fase af sin onde plan om at erobre Jorden, bestemmer hans gamle fjende Dib Membrane sig for at afsløre ham én gang for alle.

Invader Zim: Enter the Florpus havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Invader Zim: Enter the Florpus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Invader Zim: Enter the Florpus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Invader Zim: Enter the Florpus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Invader Zim: Enter the Florpus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Invader Zim: Enter the Florpus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar