Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Inventing Anna

Inventing Anna

11/02/2022 | Flixfilm

Inventing Anna på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anna Chlumsky, Julia Garner, Arian Moayed
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Dristig iværksætter eller svindler? En journalist undersøger historien om Anna Delvey, som fik overbevist New Yorks spidser om, at hun var en tysk arving.Se Inventing Anna på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Inventing Anna (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Inventing Anna på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Inventing Anna (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Inventing Anna (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Inventing Anna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Inventing Anna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar