Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Invisible

Invisible

01/08/2018 | Flixfilm

Se Invisible på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Pablo Giorgelli
Skuespillere: Mora Arenillas, Mara Bestelli, Diego Cremonesi, Jorge Waldhorn
Spilletid: 87 min
Land: Argentina, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en teenager opdager, at hun er gravid, kæmper hun med konsekvenserne, samtidig med at hun forsøger at leve videre, som om intet var hændt.

Invisible havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Invisible på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Invisible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Invisible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Invisible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Invisible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar