Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Io Ci Sono

Io Ci Sono

03/06/2021 | Flixfilm

Io Ci Sono på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama
Instruktion: Luciano Manuzzi
Skuespillere: Cristiana Capotondi, Alessandro Averone, Mariella Valentini, Denis Fasolo
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter et turbulent forhold bliver en advokat brutalt overfaldet og kæmper sig gennem processen med at komme sig både fysisk og psykisk.

Io Ci Sono havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Io Ci Sono på YouTube.Se Io Ci Sono på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Io Ci Sono ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Io Ci Sono stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Io Ci Sono, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Io Ci Sono er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar