Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Io, Mammeta E Tu

Io, Mammeta E Tu

21/04/2021 | Flixfilm

Se Io, Mammeta E Tu på Netflix

Indspilningsår: 1958
Genre: Comedy
Instruktør: Carlo Ludovico Bragaglia
Skuespillere: Marisa Merlini, Renato Salvatori, Rossella Como, Domenico Modugno
Spilletid: 86 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I Napoli i 1950'erne prøver et ungt par, der er midt i en hed affære, at narre hendes overbeskyttende mor i håbet om at tilbringe tid sammen.

Io, Mammeta E Tu havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Io, Mammeta E Tu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Io, Mammeta E Tu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Io, Mammeta E Tu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Io, Mammeta E Tu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Io, Mammeta E Tu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar