Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

IO

18/01/2019 | Flixfilm

Se IO på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Adventure, Drama, Sci-Fi
Instruktør: Jonathan Helpert
Skuespillere: Margaret Qualley, Anthony Mackie, Danny Huston, Tom Payne
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Da en ung forsker søger efter en måde at redde den døende planet på, møder hun en mand, som vil nå den sidste afgang væk fra Jorden.

IO havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se IO på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om IO ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at IO stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame IO, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til IO er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til IO

  1. Schou - kl. 13:50, 29-01-2019:

    Langtrukken og ligegyldig

    Skriv kommentar