Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ip Man 3

18/06/2016 | Flixfilm

Se Ip Man 3 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktør: Wilson Yip
Skuespillere: Donnie Yen, Lynn Xiong, Jin Zhang, Mike Tyson
Spilletid: 105 min
Land: China, Hong Kong
Sprog: Cantonese, English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Kampsportsmesteren Ip går i aktion, da hans søns skole trues af en mistænkelig amerikaner, og han forsvarer sin status som wing chun-mester.


Se Ip Man 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIp Man 3 havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ip Man 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ip Man 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ip Man 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ip Man 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar