Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ip Man 3

18/06/2016 | Flixfilm

Ip Man 3 på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Wilson Yip
Skuespillere: Donnie Yen, Lynn Xiong, Jin Zhang
Spilletid: 1 min
Land: China, Hong Kong
Sprog: Cantonese, English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Kampsportsmesteren Ip går i aktion, da hans søns skole trues af en mistænkelig amerikaner, og han forsvarer sin status som wing chun-mester.

Ip Man 3 havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ip Man 3 på YouTube.Se Ip Man 3 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ip Man 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ip Man 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ip Man 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ip Man 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar