Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ip Man

30/12/2013 | Flixfilm

Se Ip Man på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Biography, Drama, History
Instruktør: Wilson Yip
Skuespillere: Donnie Yen, Simon Yam, Lynn Xiong, Hiroyuki Ikeuchi
Spilletid: 106 min
Land: Hong Kong, China
Sprog: Cantonese, Mandarin, Japanese
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: En general fra de japanske besættelsesstyrker udfordrer kinesiske mænd til dueller for at bevise japanernes overlegenhed, men Ip Man nægter at kæmpe.


Se Ip Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIp Man havde premiere på Netflix Danmark den 30. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ip Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ip Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ip Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ip Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar