Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iqbal and den hemmelige opskrift

Iqbal and den hemmelige opskrift

15/12/2018 | Flixfilm

Iqbal and den hemmelige opskrift på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have sprængt sin skole i luften ved en fejl må en lidt sær teenager finde to skurke, der holder hans bror som gidsel for at få den eksplosive opskrift.

Iqbal and den hemmelige opskrift havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iqbal and den hemmelige opskrift på YouTube.Se Iqbal and den hemmelige opskrift på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Iqbal and den hemmelige opskrift ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iqbal and den hemmelige opskrift stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iqbal and den hemmelige opskrift, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iqbal and den hemmelige opskrift er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar