Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iqbal og superchippen

Iqbal og superchippen

26/11/2019 | Flixfilm

Se Iqbal og superchippen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En dreng opdager en magisk chip og kommer til at sælge den til to forbrydere, hvis onde plan truer med at ødelægge det kvarter, hvor han og hans bedste ven bor.Se Iqbal og superchippen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iqbal og superchippen havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iqbal og superchippen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Iqbal og superchippen:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iqbal og superchippen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iqbal og superchippen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar