Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iqbal og superchippen

Iqbal og superchippen

26/11/2019 | Flixfilm

Iqbal og superchippen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En dreng opdager en magisk chip og kommer til at sælge den til to forbrydere, hvis onde plan truer med at ødelægge det kvarter, hvor han og hans bedste ven bor.

Iqbal og superchippen havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iqbal og superchippen på YouTube.Se Iqbal og superchippen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iqbal og superchippen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iqbal og superchippen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iqbal og superchippen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iqbal og superchippen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar