Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iris

16/05/2020 | Flixfilm

Iris på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Short, Thriller
Instruktion: Maya Anand
Skuespillere: Laurie Kennedy, Edwin McDonough, Pedro Pascal
Spilletid: 15 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: To venners liv ændres for altid, da de bliver rekrutteret af en tophemmelig organisation, som har til formål at beskytte landet mod udefrakommende trusler.

Iris (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iris på YouTube.Se Iris på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Iris (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iris (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iris, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar