Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iris Blond

Iris Blond

26/11/2014 | Flixfilm

Se Iris Blond på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Carlo Verdone
Skuespillere: Carlo Verdone, Claudia Gerini, Andréa Ferréol, Nello Mascia
Spilletid: 110 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Romeo bliver droppet af sin kæreste, men en aften møder han servitricen Iris – en italiensk pige, der er emigreret til Belgien med sin far.


Se Iris Blond på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIris Blond havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iris Blond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iris Blond herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iris Blond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iris Blond stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar