Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iris Blond

Iris Blond

26/11/2014 | Flixfilm

Iris Blond på Netflix

Produktionsår: 1996
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Carlo Verdone
Skuespillere: Carlo Verdone, Claudia Gerini, Andréa Ferréol
Spilletid: 110 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Romeo bliver droppet af sin kæreste, men en aften møder han servitricen Iris – en italiensk pige, der er emigreret til Belgien med sin far.

Iris Blond havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iris Blond på YouTube.Se Iris Blond på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iris Blond ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iris Blond stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iris Blond, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iris Blond er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar