Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iris

24/09/2015 | Flixfilm

Se Iris på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Biography, Drama, Romance
Instruktør: Richard Eyre
Skuespillere: Kate Winslet, Hugh Bonneville, Judi Dench, Jim Broadbent
Spilletid: 91 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: I Albert Maysles dokumentar følger vi den 93-årige modelegende, Iris, der stadig er i fuld vigør, mens hun udvælger kjoler, rådgiver modeller og pranger med kunderne.


Se Iris på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIris havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iris ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iris herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iris er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iris stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar