Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » IRL – In Real Love

IRL – In Real Love

06/04/2023 | Flixfilm

IRL – In Real Love på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Ricardo Perez-Selsky
Skuespillere: Chase Hinton, Johanna Sol, Eric Roberts
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Fire singler leder efter kærligheden og forsøger at tackle op- og nedture i virkeligheden og online – vælger de virtuel kærlighed, eller går de offline?Se IRL – In Real Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

IRL – In Real Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til IRL – In Real Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om IRL – In Real Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at IRL – In Real Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame IRL – In Real Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til IRL – In Real Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar