Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iron Chef Brazil

Iron Chef Brazil

10/08/2022 | Flixfilm

Iron Chef Brazil på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Fernanda Souza
Spilletid: 1 min
Land: United States, Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Kulinariske talenter kæmper mod Brasiliens bedste kokke om at blive kåret til Iron Legend i denne spændende konkurrence med Fernanda Souza og Andressa Cabral som værter.

Iron Chef Brazil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iron Chef Brazil på YouTube.Se Iron Chef Brazil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Iron Chef Brazil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iron Chef Brazil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iron Chef Brazil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iron Chef Brazil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar