Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iron Chef: Mexico

Iron Chef: Mexico

21/09/2022 | Flixfilm

Iron Chef: Mexico på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Garvede professionelle dyster i denne kokkekonkurrence mod tre af Mexicos dygtigste kokke om at vinde den mytiske katana og titlen som Legendary Chef.

Iron Chef: Mexico (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iron Chef: Mexico på YouTube.Se Iron Chef: Mexico på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Iron Chef: Mexico (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iron Chef: Mexico (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iron Chef: Mexico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iron Chef: Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar