Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iron Chef: Quest for an Iron Legend

Iron Chef: Quest for an Iron Legend

15/06/2022 | Flixfilm

Iron Chef: Quest for an Iron Legend på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alton Brown, Kristen Kish, Andrew Zimmern
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Iron Chef er tilbage! I denne madlavningsdyst konkurrerer kulinariske stjerner om at komme med i en episk finale og opnå titlen som Iron Legend.Se Iron Chef: Quest for an Iron Legend på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Iron Chef: Quest for an Iron Legend (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iron Chef: Quest for an Iron Legend på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Iron Chef: Quest for an Iron Legend (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iron Chef: Quest for an Iron Legend (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iron Chef: Quest for an Iron Legend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iron Chef: Quest for an Iron Legend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar