Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Iron Fist’ tabte kampen…

‘Iron Fist’ tabte kampen…

14/10/2018 | Flixfilm

Det er lidt over en måned siden at ‘Iron Fist’ sæson 2 havde premiere på Netflix og nu melder streamingtjenesten at det også bliver den sidste.

Netflix har valgt at lukke og slukke superhelte-serien ‘Iron Fist’.

Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelese.

Netflix havde netop givet sæson 2 en ordentlig overhaling og hævet kvaliteten ovenpå den skuffende første sæson, med det altså ikke nok til at redde serien og fange publikum efter den sjuskede lancering af serien i marts 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Iron Fist’ er den første Marvel-serien på streamingtjenesten, der er blevet droppet, og hvad der nu kommer til at ske med karakteren er uvist.

Superhelte-vennerne – ‘Jessica Jones’, ‘Daredevil’ og ‘Luke Cage’ – lever alle videre med nye sæson er på vej og derfor er det muligt at ‘Iron Fist’ vil dukke op i én af disse som et sidekick.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer direkte streaming af shows

Det rygtes også, at mussehuset Disney, som ejer Marvel, vil overtage serien og lancere den på deres egen streamingtjeneste, som forventes at blive lanceret i løbet af 2019.

Skuespilleren Finn Jones, som bl.a kendes for rollen Loras Tyrell i HBO-serien ‘Game of Thrones’, spillede rollen som Danny Rand / Iron Fist, som vender tilbage til New York City efter at have været forsvundet i en årrække. Han kæmper mod den kriminelle og korrupte underverden med sine utrolige kung fu teknikker og fantastisk styrke som Iron Fist.

Se ‘Iron Fist‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar