Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Iron Fist’ tabte kampen…

‘Iron Fist’ tabte kampen…

14/10/2018 | Flixfilm

Det er lidt over en måned siden at ‘Iron Fist’ sæson 2 havde premiere på Netflix og nu melder streamingtjenesten at det også bliver den sidste.

Netflix har valgt at lukke og slukke superhelte-serien ‘Iron Fist’.

Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelese.

Netflix havde netop givet sæson 2 en ordentlig overhaling og hævet kvaliteten ovenpå den skuffende første sæson, med det altså ikke nok til at redde serien og fange publikum efter den sjuskede lancering af serien i marts 2017.

‘Iron Fist’ er den første Marvel-serien på streamingtjenesten, der er blevet droppet, og hvad der nu kommer til at ske med karakteren er uvist.

Artiklen fortsætter under annoncen

Superhelte-vennerne – ‘Jessica Jones’, ‘Daredevil’ og ‘Luke Cage’ – lever alle videre med nye sæson er på vej og derfor er det muligt at ‘Iron Fist’ vil dukke op i én af disse som et sidekick.

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Det rygtes også, at mussehuset Disney, som ejer Marvel, vil overtage serien og lancere den på deres egen streamingtjeneste, som forventes at blive lanceret i løbet af 2019.

Skuespilleren Finn Jones, som bl.a kendes for rollen Loras Tyrell i HBO-serien ‘Game of Thrones’, spillede rollen som Danny Rand / Iron Fist, som vender tilbage til New York City efter at have været forsvundet i en årrække. Han kæmper mod den kriminelle og korrupte underverden med sine utrolige kung fu teknikker og fantastisk styrke som Iron Fist.

Se ‘Iron Fist‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar