Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iron Fists and Kung Fu Kicks

Iron Fists and Kung Fu Kicks

01/12/2019 | Ingen kommentarer

Se Iron Fists and Kung Fu Kicks på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktør: Serge Ou
Skuespillere: Jessica Henwick, JuJu Chan, Mike Leeder, Robert Samuels
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Denne dokumentar undersøger Hongkongs kampsportsfilms indflydelse på filmproduktion fra Shaw Brothers til nutidens Hollywood-blockbustere.


Se Iron Fists and Kung Fu Kicks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iron Fists and Kung Fu Kicks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iron Fists and Kung Fu Kicks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iron Fists and Kung Fu Kicks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iron Fists and Kung Fu Kicks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iron Fists and Kung Fu Kicks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar