Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iron Fists and Kung Fu Kicks

Iron Fists and Kung Fu Kicks

01/12/2019 | Flixfilm

Iron Fists and Kung Fu Kicks på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, History
Instruktion: Serge Ou
Skuespillere: Jessica Henwick, Scott Adkins, Michael Jai White
Spilletid: 107 min
Land: Australia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Denne dokumentar undersøger Hongkongs kampsportsfilms indflydelse på filmproduktion fra Shaw Brothers til nutidens Hollywood-blockbustere.

Iron Fists and Kung Fu Kicks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iron Fists and Kung Fu Kicks på YouTube.Se Iron Fists and Kung Fu Kicks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iron Fists and Kung Fu Kicks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iron Fists and Kung Fu Kicks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iron Fists and Kung Fu Kicks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iron Fists and Kung Fu Kicks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar