Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iron Fists and Kung Fu Kicks

Iron Fists and Kung Fu Kicks

01/12/2019 | Flixfilm

Se Iron Fists and Kung Fu Kicks på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, History
Instruktør: Serge Ou
Skuespillere: Jessica Henwick, Scott Adkins, JuJu Chan, Amy Johnston
Spilletid: 107 min
Land: Australia
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne dokumentar undersøger Hongkongs kampsportsfilms indflydelse på filmproduktion fra Shaw Brothers til nutidens Hollywood-blockbustere.Se Iron Fists and Kung Fu Kicks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iron Fists and Kung Fu Kicks havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iron Fists and Kung Fu Kicks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iron Fists and Kung Fu Kicks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iron Fists and Kung Fu Kicks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar