Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iron Man 2

Iron Man 2

01/09/2017 | Flixfilm

Se Iron Man 2 på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Jon Favreau
Skuespillere: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English, French, Russian
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Da en skruppelløs våbenproducent går sammen med en kynisk, russisk fysiker, er det op til Iron Man og hans ven, oberstløjtnant James Rhodes, at stoppe dem.


Se Iron Man 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIron Man 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iron Man 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iron Man 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Iron Man 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iron Man 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar