Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Iron Man: Armored Adventures

Iron Man: Armored Adventures

01/08/2020 | Flixfilm

Iron Man: Armored Adventures på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Teenagefænomenet Tony Stark flyver op i himlen i en genialt konstrueret rustning for at lære sandheden om sin fars mystiske død.

Iron Man: Armored Adventures (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Iron Man: Armored Adventures på YouTube.Se Iron Man: Armored Adventures på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Iron Man: Armored Adventures (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Iron Man: Armored Adventures (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Iron Man: Armored Adventures, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Iron Man: Armored Adventures er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
4 kommentarer til Iron Man: Armored Adventures

 1. David - kl. 21:31, 22-12-2017:

  Hvornår udkommer der flere sæson iron man

 2. David - kl. 21:34, 22-12-2017:

  Jeg er store fan af iron man ❤️❤️❤️❤️❤️❤️?????????❤️❤️❤️???❤️❤️????❤️

 3. Emil - kl. 21:47, 04-01-2018:

  Ville ønske at sæson 2 snart kommer ud da jeg er stor fan af iron man. 4. vincent - kl. 04:03, 03-03-2019:

  det er en meget god serie men hvornår kommer s.2 ud

Skriv kommentar