Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Iron Man: Armored Adventures

22/12/2017 | 3 kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Teenagefænomenet Tony Stark flyver op i himlen i en genialt konstrueret rustning for at lære sandheden om sin fars mystiske død.


Se Iron Man: Armored Adventures på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Iron Man: Armored Adventures (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Iron Man: Armored Adventures (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Iron Man: Armored Adventures herunder:Fra premieredatoen (22. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Iron Man: Armored Adventures er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Iron Man: Armored Adventures (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
3 kommentarer til Iron Man: Armored Adventures

 1. David - kl. 21:31, 22-12-2017:

  Hvornår udkommer der flere sæson iron man

 2. David - kl. 21:34, 22-12-2017:

  Jeg er store fan af iron man ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️🔥🔥🔥❤️❤️🔥🔥🔥🔥❤️

 3. Emil - kl. 21:47, 04-01-2018:

  Ville ønske at sæson 2 snart kommer ud da jeg er stor fan af iron man.

  Skriv kommentar