Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ironclad: Battle for Blood

Ironclad: Battle for Blood

01/03/2016 | Flixfilm

Se Ironclad: Battle for Blood på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama, History, War
Instruktør: Jonathan English
Skuespillere: Tom Rhys Harries, Michelle Fairley, Roxanne McKee, Rosie Day
Spilletid: 108 min
Land: UK, Serbia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Der er gået et år siden konflikten på Rochester Castle, og én overlevende fra det store slag står over for en fjende, der truer England.


Se Ironclad: Battle for Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ironclad: Battle for Blood havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ironclad: Battle for Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ironclad: Battle for Blood:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ironclad: Battle for Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ironclad: Battle for Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar