Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ironclad: Battle for Blood

Ironclad: Battle for Blood

01/03/2016 | Flixfilm

Ironclad: Battle for Blood på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Jonathan English
Skuespillere: Roxanne McKee, Michelle Fairley, David Caves
Spilletid: 108 min
Land: United Kingdom, Serbia
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Der er gået et år siden konflikten på Rochester Castle, og én overlevende fra det store slag står over for en fjende, der truer England.

Ironclad: Battle for Blood havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ironclad: Battle for Blood på YouTube.Se Ironclad: Battle for Blood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ironclad: Battle for Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ironclad: Battle for Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ironclad: Battle for Blood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ironclad: Battle for Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar