Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ironclad

01/04/2014 | Flixfilm

Se Ironclad på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Drama, History, Romance, War
Instruktør: Jonathan English
Skuespillere: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Derek Jacobi
Spilletid: 121 min
Land: UK, Switzerland, USA, Germany
Sprog: English, Hungarian, Latin, Danish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Historien om en af de mest voldelige, afgørende perioder i den engelske middelalderhistorie. Slaget om Rochester slot - en sand historie om ære, handlekraft og spænding.


Se Ironclad på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIronclad havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ironclad ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ironclad herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ironclad er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ironclad stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar