Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Irreplaceable You

Irreplaceable You

16/02/2018 | Flixfilm

Se Irreplaceable You på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Stephanie Laing
Skuespillere: Gugu Mbatha-Raw, Michiel Huisman, Steve Coogan, Timothy Simons
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En pludselig kræftdiagnose får Abbie til at lede efter en fremtidig kæreste til sin forlovede og barndomskæreste, Sam, som er håbløs til at date.

Irreplaceable You havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Irreplaceable You på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Irreplaceable You ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Irreplaceable You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Irreplaceable You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Irreplaceable You er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Irreplaceable You

  1. Mini - kl. 20:54, 09-03-2018:

    Synes det er en meget sørgelig film, men også rigtig god.
    Den fik mig til og tude.. Tårerne løb ned af mine kinder. Kunne bare ikke lade, hver med og græde…

    Skriv kommentar