Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Irresistible

Irresistible

28/03/2022 | Flixfilm

Irresistible på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Jon Stewart
Skuespillere: Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En politisk strateg forvandler kampen om en borgmesterpost i en lille by til et mediecirkus, da hans folkelige kandidat tiltrækker sig hele landets opmærksomhed.

Irresistible havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Irresistible på YouTube.Se Irresistible på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Irresistible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Irresistible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Irresistible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Irresistible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar