Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Is God a Number?

Is God a Number?

08/08/2022 | Flixfilm

Is God a Number? på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar undersøger matematikkens evne til at beskrive der synlige univers og dets potentielle forbindelse til den mystiske bevidsthed.

Is God a Number? havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Is God a Number? på YouTube.Se Is God a Number? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Is God a Number? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Is God a Number? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Is God a Number?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Is God a Number? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar