Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Is It Cake?

Is It Cake?

30/06/2023 | Flixfilm

Is It Cake? på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mikey Day, Andrew Fuller, Jonny Manganello
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Dygtige kagekunstnere skaber velsmagende kopier af håndtasker, symaskiner og meget mere i en surrealistisk bagekonkurrence inspireret af et populært meme.Se Is It Cake? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Is It Cake? (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Is It Cake? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Is It Cake? (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Is It Cake? (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Is It Cake?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Is It Cake? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar