Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Is She the Wolf?

Is She the Wolf?

04/09/2023 | Flixfilm

Is She the Wolf? på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sakurako Okubo, Nako Yabuki, Masaki Nakao
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: De leder alle efter ægte kærlighed, men blandt kvinderne gemmer sig mindst én "ulv", der har forbud mod at blive forelsket.Se Is She the Wolf? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Is She the Wolf? (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Is She the Wolf? på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Is She the Wolf? (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Is She the Wolf? (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Is She the Wolf?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Is She the Wolf? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar