Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Is That Black Enough for You?!?

Is That Black Enough for You?!?

11/11/2022 | Flixfilm

Is That Black Enough for You?!? på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Elvis Mitchell
Skuespillere: Margaret Avery, Harry Belafonte, Charles Burnett
Spilletid: 135 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Kulturkritiker og historiker Elvis Mitchell ser på den afroamerikanske films evolution – og revolution – fra dens spæde begyndelse til 1970'ernes betydningsfulde film.

Is That Black Enough for You?!? havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Is That Black Enough for You?!? på YouTube.Se Is That Black Enough for You?!? på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Is That Black Enough for You?!? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Is That Black Enough for You?!? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Is That Black Enough for You?!?, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Is That Black Enough for You?!? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar