Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Isi and Ossi

Isi and Ossi

15/02/2020 | Flixfilm

Isi and Ossi på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En milliardærdatter opfinder et forhold til en fattig bokser for at presse sine forældre til at give hende lov til at forfølge sine kulinariske drømme.

Isi and Ossi havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Isi and Ossi på YouTube.Se Isi and Ossi på NetflixAnmeldelse: Isi and Ossi

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Isi and Ossi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Isi and Ossi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Isi and Ossi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Isi and Ossi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar