Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Isi and Ossi

Isi and Ossi

15/02/2020 | Flixfilm

Se Isi and Ossi på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En milliardærdatter opfinder et forhold til en fattig bokser for at presse sine forældre til at give hende lov til at forfølge sine kulinariske drømme.

Isi and Ossi havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Isi and Ossi på NetflixAnmeldelse: Isi and Ossi

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Isi and Ossi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Isi and Ossi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Isi and Ossi, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Isi and Ossi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar