Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » ISIS: Women Unveiled

ISIS: Women Unveiled

01/06/2017 | Ingen kommentarer

Se ISIS: Women Unveiled på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Undercoverreportere infiltrerer en kreds af kvindelige tilhængere af Islamisk Stat, når de forsøger at rekruttere britiske kvinder og piger til at slutte sig til dem.


Se ISIS: Women Unveiled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


ISIS: Women Unveiled havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om ISIS: Women Unveiled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til ISIS: Women Unveiled herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til ISIS: Women Unveiled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at ISIS: Women Unveiled stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar