Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Islands of Faith

Islands of Faith

20/08/2020 | Flixfilm

Se Islands of Faith på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentar følger mennesker fra syv provinser i Indonesien, der med tro og kultur som udgangspunkt forsøger at bekæmpe klimaforandringerne.


Se Islands of Faith på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Islands of Faith havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Islands of Faith ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Islands of Faith:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Islands of Faith er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Islands of Faith stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar