Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Isn’t It Romantic

Isn’t It Romantic

28/02/2019 | Flixfilm

Se Isn’t It Romantic på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter at have slået hovedet vågner en arkitekt, der hader romantiske komedier, op og ser sin grå tilværelse forvandlet til en fortryllet og klichéfyldt romantisk komedie.


Se Isn’t It Romantic på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkIsn’t It Romantic havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Isn’t It Romantic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Isn’t It Romantic herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Isn’t It Romantic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Isn’t It Romantic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar