Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Isn’t It Romantic

Isn’t It Romantic

28/02/2019 | Flixfilm

Isn’t It Romantic på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have slået hovedet vågner en arkitekt, der hader romantiske komedier, op og ser sin grå tilværelse forvandlet til en fortryllet og klichéfyldt romantisk komedie.

Isn’t It Romantic havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Isn’t It Romantic på YouTube.Se Isn’t It Romantic på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Isn’t It Romantic ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Isn’t It Romantic stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Isn’t It Romantic, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Isn’t It Romantic er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar