Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Isoken

15/12/2019 | Flixfilm

Se Isoken på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Romance
Instruktør: Jadesola Osiberu
Skuespillere: Dakore Akande, Joseph Benjamin, Marc Rhys, Funke Akindele
Spilletid: 100 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Isoken, der er 34 år og single, bliver styret i retning af et ægteskab med en sort mand, men bliver i stedet tiltrukket af en hvid fotojournalist.


Se Isoken på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Isoken havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Isoken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Isoken:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Isoken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Isoken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar