Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Isoken

15/12/2019 | Flixfilm

Se Isoken på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Romance
Instruktion: Jadesola Osiberu
Skuespillere: Dakore Akande, Joseph Benjamin, Marc Rhys
Spilletid: 100 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Isoken, der er 34 år og single, bliver styret i retning af et ægteskab med en sort mand, men bliver i stedet tiltrukket af en hvid fotojournalist.

Isoken havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Isoken på YouTube.Se Isoken på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Isoken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Isoken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Isoken, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Isoken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar