Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Chapter Two

It Chapter Two

06/07/2020 | Flixfilm

Se It Chapter Two på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Andy Muschietti
Skuespillere: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader
Spilletid: 169 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, North American Indian, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: 27 år efter det skræmmende møde med Pennywise får medlemmerne af Tabernes Klub det opkald, de har frygtet, og må vende tilbage til Derry for at afslutte det, de startede.

It Chapter Two havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It Chapter Two på YouTube.Se It Chapter Two på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om It Chapter Two ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Chapter Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It Chapter Two, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It Chapter Two er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar