Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Chapter Two

It Chapter Two

06/07/2020 | Flixfilm

Se It Chapter Two på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktør: Andy Muschietti
Skuespillere: Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa
Spilletid: 169 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, North American Indian, Spanish
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: 27 år efter det skræmmende møde med Pennywise får medlemmerne af Tabernes Klub det opkald, de har frygtet, og må vende tilbage til Derry for at afslutte det, de startede.


Se It Chapter Two på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It Chapter Two havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It Chapter Two ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til It Chapter Two:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It Chapter Two er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Chapter Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar