Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Comes at Night

It Comes at Night

01/03/2019 | Flixfilm

Se It Comes at Night på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi
Instruktør: Trey Edward Shults
Skuespillere: Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Riley Keough
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Mens det skrækindjagende lurer lige uden for hans isolerede hjem, står en overbeskyttende far over for en svær beslutning, da en anden familie beder om hjælp.

It Comes at Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se It Comes at Night på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om It Comes at Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Comes at Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It Comes at Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It Comes at Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar