Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Comes at Night

It Comes at Night

01/03/2019 | Ingen kommentarer

Se It Comes at Night på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Trey Edward Shults
Skuespillere: Joel Edgerton, Christopher Abbott, Carmen Ejogo, Riley Keough
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Mens det skrækindjagende lurer lige uden for hans isolerede hjem, står en overbeskyttende far over for en svær beslutning, da en anden familie beder om hjælp.


Se It Comes at Night på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It Comes at Night havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It Comes at Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til It Comes at Night herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It Comes at Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Comes at Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar