Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Could Happen to You

It Could Happen to You

01/06/2020 | Flixfilm

It Could Happen to You på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Andrew Bergman
Skuespillere: Nicolas Cage, Bridget Fonda, Rosie Perez
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En servitrice får drikkepenge, der ændrer hendes liv, da en politibetjent ikke har småpenge og i stedet lover hende halvdelen af den potentielle gevinst på en lodseddel.

It Could Happen to You (Det ku' ske for dig) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til It Could Happen to You på YouTube.Se It Could Happen to You på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om It Could Happen to You (Det ku' ske for dig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Could Happen to You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame It Could Happen to You, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til It Could Happen to You (Det ku' ske for dig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar