Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » It Could Happen to You

It Could Happen to You

01/06/2020 | Flixfilm

Se It Could Happen to You på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Andrew Bergman
Skuespillere: Nicolas Cage, Bridget Fonda, Rosie Perez, Wendell Pierce
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En servitrice får drikkepenge, der ændrer hendes liv, da en politibetjent ikke har småpenge og i stedet lover hende halvdelen af den potentielle gevinst på en lodseddel.


Se It Could Happen to You på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


It Could Happen to You (Det ku' ske for dig) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om It Could Happen to You (Det ku' ske for dig) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til It Could Happen to You:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til It Could Happen to You (Det ku' ske for dig) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at It Could Happen to You stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar